![]() |
Tanju Okan Kimdir Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanju Okan Kimdir HayatıTanju Okan Biyografisi Tanju Okan kimdir kısaca Tanju Okan 27 Ağustos 1938 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1964 yılında 'İbibikler Öter Ötmez Ordayım' isimli ilk plağı yayınlandı ![]() Siroz hastalığına yakalanan Tanju Okan, 1995'te İzmir'in Urla ilçesine yerleşti ![]() ![]() Tanju Okan Filmleri Cüppeli Gelin, (1964) Şekerli Misin Vay Vay, (1965) Yalancının Mumu, (1965) Fakir Bir Kız Sevdim, (1966) Aşkın Kanunu, (1966) İçimdeki Alev, (1966) Berduş Kız, (1970) Ah Bir Zengin Olsam, (1971) Cımbız Ali, (1971) Kaynanam Kudurdu, (1973) Şiribim Şiribom, (1974) Ne Haber, (1976) Gazap Rüzgarı, (1982) Tanju Okan'ın Bazı 45'likleri İbibikler Öter Ötmez Oradayım Kundurama Kum Doldu (Sahibinin Sesi Plak) İki Yabancı / Sarhoş Kadınım (Diskotür Plak) Kemancı (Gönül Plak) Hasret / Ah Bir Zengin Olsam (Yonca Plak) Parkta Yatıyorum / Çocukluğum (Philips) Şerefe / Aşkı Bulacaksın Ayyaş / Var Mısın İçelim Yıldönümü / Deli Gibi Sevdim Başlık Parası / Gelme Ölüm Gülünce Gözlerinin içi gülüyor kaynak: vikipedi |
![]() |
![]() |
|