Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, tico, torres

Tico Torres Biyografi

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tico Torres Biyografi

Tico Torres Kimdir Biyografisi

Tico Torres Hayatı Resimleri

Ünlü baterist Hector Samuel Juan (Tico) Torres Amerikanı New York kentinde 7 Ekim 1953 tarihinde doğmuştur Bon Jovi’nin bateristi ve perküsyoncusu olan Kübalı – İtalyan bir anne (Emma) ve İtalyan bir babanın (Hector) çocuğudur Jazz müzik dinlediği dönemlerde Joe Morello ile çalışan Tico Torres’in etkilendiği sanatçılar arasında John Coltrane, Elvin Jones, Led Zeppelin ve The Beatles bulunmaktadır

Müzikal kimliği dışında ressamlık yapan Tico Torres’in ilk sergisi Soho – New York’daki Ambassador Galleries’de gerçekleşmiş olup, 1994 yılından bu yana bu dalda sanatını sergilemeye devam etmektedir Resim yapmayı kendi kendine öğrenen ve bu konuda herhangi bir eğitim almamış olan Torres’in eserlerinde günlük hayata ve grupla olan yaşantısına dair konular öne çıkmaktadır Tico Torresin Bon Jovi ile geniş bir refertuarı bulunmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com