Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burcu, güneş, kimdir

Burcu Güneş Kimdir

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burcu Güneş Kimdir

Burcu Güneş Kim

Burcu Güneş Kimdir, Hayatı, Biyografisi

Şarkıcı Burcu Güneş Hakkında kısaca bilgi verecek olursak:

Burcu Güneş 12 Ağustos 1975 tarihinde İzmir Alsancak'ta dünyaya geldi Müzisyen olan babası Ali Güneş ve Bige Özkan'ın tek kızı olan Burcu babasının müzikle dolu yaşamında küçük yaştayken şarkı söylemeye başladıÇocukluğu İzmir Şirinyer'de geçti Annesi ve babası boşanınca 7 yaşından itibaren babasının yanında büyüyen Burcu Güneş, 18 yaşına gelince annesi ile birlikte kalmaya karar verdi
Burcu Güneş 2001 yılında TAÇSAV tarafından İdeal Türk Genç Kızı seçildi[1]
2012 yılında, sözleri Eflatun'a ait olan Çıkmaz Sokaklar adlı şarkıda Eflatun'la düet yaptıNilüfer ve Ajda Pekkan'ın daha önce söylediği "Yaşamak Ne Güzel Şey" adlı cover parça ile Ozan Doğulu'nun proje albümünde yeraldı

En sevilen Burcu Güneş Şarkıları
  • Gaip Yol
  • Kahve Telvesi
  • Bu Gece Beni Görmeden Uyuma
  • Jamaika
  • Son Mektup
  • Yalan
  • Uyan
  • Pardon
  • Sınıfta Kal
  • Seven

Burcu Güneş Yeni Şarkıları
  • Tamamdır
  • Ben Bir Tek Adam Sevdim (& Selami Şahin)
  • Mutluyuz
  • Sihirbaz
  • Gözlerinde Bıraktım Aşkı
  • Ateş Ve Suyun Aşkı
  • Aşk Geçiyormuş İstanbul'dan
  • Artık Aşk Yok (Yok Yok)
  • Alaylı
  • Sen De Vur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com