Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, çağatay, kimdir, ulusoy

Çağatay Ulusoy Kimdir Biyografisi

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çağatay Ulusoy Kimdir Biyografisi

Çağatay Ulusoy Biyografisi, Hayatı

Çağatay Ulusoy Hakkında Bilgi

Çağatay Ulusoy İstanbulda 23 Eylül 1990 yılında doğdu Oyuncu ve mankenolan Çağatay, 2010 yılı Türkiye erkek güzeli seçilmiştir Yarışmaya katılmadan önce Ayla Algan'dan oyunculuk öğrenmeye çalışan Çağatay aynı zamanda İstanbul Üniversitesinde Sulama Sistemleri bölümünü okuyordu Halen daha Vahide Altan Gördümün sanat okulunda oyunculuk dersleri almaya devam ediyor

Okulunu dondurup tamamen oyunculuk kariyerine odaklanan Çağatay Ulusoy ilk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir Dizi 2 sezon sürmüştür Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır

2012 Eylül'de Adını Feriha Koydum dizisinin devamı şeklinde çekilecek olan Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu adlı dizide Emir Sarrafoğlu'nu oynayacaktır Dizinin fragmanları ekranlarda dönmeye başlamıştır Çağatay Ulusoy'u, dizide, eşi Feriha'yı kaybettikten sonra yaşayacaklarını izleyeceğiz Yakışıklı oyuncu 2011 yılında başladığı kariyerinde çabuk yükseleceğe benziyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com