Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdüllatif, hayatı, kimdir, şener

Abdüllatif Şener Kimdir Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdüllatif Şener Kimdir Hayatı

Abdüllatif Şener Kimdir

DoçDr Abdüllatif Şener Hayatı Biyografisi Hakkında bilgi

Eski maliye bakanı ve Türkiye Partisinin kurucusu Abdüllatif Şener 1954 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde dünyay geldiAbdüllatif Şener alevi siyasetçi kimliğinin yanı sıra , akademisyen, eski TBMM milletvekili,59 Hükümet ve 58 Hükümet Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, öncesinde 54 Hükümet Maliye Bakanı, TBMM 19 Dönem ve 20 Dönem Refah Partisi, 21 Dönem Fazilet Partisi, 22 Dönem AKP Sivas milletvekilidir

Abdüllatif Şener Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu Gazi Üniversitesinde doktora yapan Şener, Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde dekan yardımcısı oldu
Ayrıca Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde öğretim üyeliği yaptıBir dönem Maliye Bakanlığı'nda Gelirler Kontrolörü olarak çalışan AKP kurucu üyesi Abdüllatif Şener Fransızca biliyor

Abdüllatif Şener 12 Haziran 2011 seçimleri için partisinin genel başkanlığından istifa ederek Sivas'tan Bağımsız milletvekili adayı olmuştur 17000 oy almasına karşın milletvekili seçilememiştir
Abdüllatif Şener Evli ve 4 çocuk babasıdır
Kaynak: vikipedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com