![]() |
Matt Damon Kimdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matt Damon Kimdir?Matt Damon Kimdir Hakkında Bilgi 8 Ekim 1970 doğumlu Matthew Paige Damon Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve senaristtir ![]() İlk rol aldığı filmlerden biri Mystic Pizza filminde Julia Roberts'la birlikte oynadı ![]() ![]() ![]() Matt Damon, Courage Under Fire’daki oynadığı rolüyle sinema dünyasının dikkatini çekti ![]() Good Will Hunting,Matt Damon'un hayatını değiştirdi ![]() ![]() ![]() Matt Damon Filmleri
1997: National Board of Review - Özel Başarı Ödülü, Good Will Hunting; Ben Affleck'le bilikte 1997: Broadcast Film Critics Association - En iyi orjinal senaryo , Good Will Hunting; Ben Affleck'le bilikte 1997: Broadcast Film Critics Association - Çıkış yapan performans, Good Will Hunting 1997: Golden Satellite - En iyi film ve orjinal senaryo, Good Will Hunting; Ben Affleck'le bilikte 1997: Chicago Film Critics -Gelecek vaad eden oyuncu, Good Will Hunting 1998: Berlin Film Festival - Büyük başarı ödülü, Good Will Hunting 1998: Golden Globe - En iyi senaryo, Good Will Hunting; Ben Affleck'le bilikte 1998 - Oskar - En iyi senaryo: Good Will Hunting; Ben Affleck'le bilikte 1998: ShoWest - Gelecek vaad eden aktör ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|