Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kimdir, mengü, nevşin

Nevşin Mengü Kimdir Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nevşin Mengü Kimdir Hayatı

Nevşin Mengü biyografisi

Nevşin Mengü kimdir kısaca

Nevşin Mengü 1982 yılında Ankara'da dünyaya geldi İlköğretim eğitimini Ankara'da, ortaöğretim eğitimini Ted Ankara Koleji'nde, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde, yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesi'nde Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler üzerine tamamladı

Nevşin Mengü televizyon hayatına 2005 yılında Kanaltürk televizyonunda başladı Ünlü politikacı Şahin Mengü'nün kızı olan Nevşin Mengü CNN Türk'te ana haber bültenlerini sunuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com