Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dereli, hayatı, kimdir, selçuk

Selçuk Dereli Kimdir Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selçuk Dereli Kimdir Hayatı

Selçuk Dereli Biyografi

Selçuk Dereli Kimdir

FIFA kokartlı Türk hakem Selçuk Dereli 6 Haziran 1969 tarihinde Kahramanmaraş ilinin Andırın ilçesinde doğdu

İlköğretimi Kahramanmaraş'ın Merkez Döngele Kasabasında okuyan Selçuk Dereli orta öğrenimini Mersin'de, Üniversite eğitimini de Adana Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünde tamamladıDaha sonra Beden eğitimi öğretmeni olan Selçuk Dereli İçelspor ve Mersin Camsporda futbol oynadı

Selçuk Dereli futbol hakemliğine 19 Eylül 1993'da, BAL liginde oynanan Mersin İdman Yurdu-Konyaspor maçıyla başladı Süper lig hakemliğine Erzincan Bölgesinde yükseldi Süper ligde yönettiği ilk maçı 26 Eylül 1999 tarihindeki Antalyaspor AŞ - Adanaspor AŞ maçıdırBir dönem Ankara Bölgesi hakemi olan Selçuk Dereli 2003 yılında FIFA hakemliğine başlamıştır

İki yıl UEFA'nın yetenekli hakem programına katılıp bitiren Selçuk Dereli 2009 yılında internet sitesinde yayınladığı yazı ile hakemliği bıraktığını açıklamıştır Selçuk Dereli aynı zamanda Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneğinin başkanıdır

Kaynak: vikipedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com