Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, hakkında, kimdir, yılmaz, özlem

Özlem Yılmaz Kimdir Hakkında Bilgi

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlem Yılmaz Kimdir Hakkında Bilgi

Özlem Yılmaz Hayatı

Özlem Yılmaz Biyografisi

Özlem Yılmaz 17 Temmuz 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi Bakırköy'de doğup büyüyen Özlem Yılmaz ilk öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda geçirdikten sonra eğitimine Kültür Kolejinde devam etti Daha sonra Ataköy Cumhuriyet Lisesi'ne devam eden Özlem Yılmaz okulunu bitirdikten sonra oyunculuk eğitimi aldı Babasını kaybettikten bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okuluna girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu

Özlem Yılmaz'ın rol aldığı yapımlar şunlardır:

Dedektif Memoli - 2011

Unutulmaz - 2009

Servet Avcısı - 2008

Dantel - 2008

Zoraki Koca - 2007

Dicle - 2007

Rüyalarda Buluşuruz - 2006

Felek Ne Demek - 2006

Karagümrük Yanıyor - 2006

kaynak: vikipedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com