![]() |
Burcu Biricik Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Biricik KimdirBurcu Biricik hayatı Burcu Biricik hakkında bilgi Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi ![]() ![]() ![]() Daha önce Artiz Mektebi yarışmasına katılan Burcu Biricik Düşman Kardeşler dizisinde rol aldı ![]() Burcu Biricik 2012-13 sezonunda Lale Devri dizisinde rol alacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Burcu Biricik Kimdir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Biricik KimdirBurcu Biricik ile Röportaj Röportaj: Ebru Esen TURGUD Murat’la sanki gerçekten aşığız “Düşman Kardeşler”in Derya’sı Burcu Biricik, kendini rolüne kaptırdı ![]() ![]() Adını “Artiz Mektebi” ile duyurdun ve sanırım ilk sürekli rolünü de “Düşman Kardeşler”de aldın ![]() - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden? - Teklif geldiğinde görüşmeye gittim ve ilk öğrendiğim rolün şive gerektirdiğiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama senaryo gereği Murat Eken’e aşıksın ![]() - Evet, senaryo gereği deli gibi seviyor ve kıskanıyorum onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARKEOLOJİ OKUDU OYUNCU OLDU Sen Trakyalılar’a benziyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() - Zaten bu dizi için çok büyük avantaj oldu ![]() Oyunculuk eğitimi almış mıydın? - İzmir Şehir Tiyatrosu’nda eğitim aldım hem de oyunculuk yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunculuk aşkı nasıl başlamıştı? - Klasik olacak ama kendimi bildim bileli var o tutku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerede büyüdün? - Antalya-Elmalı’da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailede sanatla ilgilenen başka kimse var mı? - Yok ![]() ![]() ![]() İLERİYİ DÜŞÜNMEM Gelecek için ne gibi planların var? - Bu benim için cevaplaması çok zor bir soru ![]() Niye? - Çok fazla ileriyi düşünen biri değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|