Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
direction, harry, hayatı, styles

One Direction Harry Styles Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

One Direction Harry Styles Hayatı

one direction harry styles hayatı türkçe

one direction harry styles hakkında

1 Şubat 1994 tarihinde İngiltere'de doğan Harry one direction grubunun en küçük üyesidir Holmes Chapel Comprehensive Okulunda eğitim gördü Daha önce White Eskimo adında bir grubun solistliğini yapmıştırGemma isminde bir kız kardeşi var

Harry Styles Hayatı

Tam adı Harry Edward Styles olan İngiliz şarkıcı, İngiliz İrlandalı erkek müzik grubu One Direction üyesidirHarry, grup üyeleri Hayd Morris, Nick Clough ve Will Swenny'den oluşan bir grupla birlikte yarışmaya katıldıIsn't She Lovely şarkısını yorumlayıp jüriden olumlu tepkiler aldı Fakat Harry o zamanlar yarışma konusunda şüphe duyduğu için grupla söylemeyi istemedi Daha sonra yarışmaya yeniden katıldı ve Stop Crying Your Heart Out adlı şarkıyı seslendirerek büyük ilgi gördü

Üç jürinin ikisinden evet alarak acemi kampına gitmeye hak kazanan Harry, daha sonra Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan ve Louis Tomlinson gibi elenmiştir

Nicole Scherzinger onların elenmek için fazla yetenekli olduğunu söylemiş ve erkek grubu One Direction'ı kurmuştur Diğer dört arkadaşı ile birlikte One Direction olarak X-Factor'de final haftasına kadar başarıyla yarışıp yarışma üçüncüsü olmuşlardır

One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com