![]() |
Burak Kut Kimdir Hayatı Resimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burak Kut Kimdir Hayatı ResimleriBurak Kut Kimdir Şakıları Burak Kut Resimleri, Burak Kut Fotoğrafları Türk Pop müzik sanatçısı Burak Kut 27 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul'da gözlerini dünyaya açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burak Kut Resmi 1995 de çıkardığı ikinci albümü "Nereden Geldim, Nerelere Gideceğime Londra'da çok başarılı bir klip çekti ![]() ![]() ![]() Burak Kut ayrıca "Notre Dame'ın Kamburu" isimli filmin hem müziğini seslendirdi,bu seslendirmesinden dolayı yurtdışında başarısından sıkça söz ettirdi ![]() ![]() Ayrıca bu çalışma sonrasında CNN World Burak Kut ile bir röportaj yaptı ve tüm dünyada yayınlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve 7 yıllık aranın ardından kişiliğine kattığı olgunluk ve gerek olgun kişiliğinin gerekse 7 yıllık özlemin sesine yansıması sayesinde Burak Kut,2007 de Doğan Müzik Company'den çıkan "KOMPLE" adlı albümü ile müzik marketlerdeki yerini aldı ![]() 6 ![]() ![]() ![]() Burak Kut Albümleri 1994 - Benimle Oynama - Çılgınım 1995 - Nereden Geldim Nerelere Gideceğim 1997 - Küçük Prens 2000 - Burak Kut 2007 - Komple 2009 - İlaç Maxi Single 1997 Derdim Var ( David Morales ile birlikte) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|