Ahmet Cankat - Urfalı Ahmet Cankat &Amp; Cemil Cankat 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Cankat - Urfalı Ahmet Cankat &Amp; Cemil Cankat 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriğiAhmet Cankat - Urfalı Ahmet Cankat & Cemil Cankat 2011 Albümü Tanıtımı ve içeriği ![]() 1 Urfalıyam Ezelden / Uşşak2 Uzun Uzun Kamışlar / Uşşak3 Pınara Varmadın Mı / Uşşak4 Dolan Göz ( U H ) / Uşşak5 Seherde Uyandım Bülbül Sesi Var / Uşşak6 Ayağına Geymiş Kara Yemeni / Hüseyni7 Evlerinde Var Badiya / Hüseyni8 Kalk Gidelim / Muhayyer9 Makaram Sarı Bağlar / Hüseyni10 Sabah İle Sabah İle / Hüseyni11 Yara Bende ( U H ) / Muhayyer12 Pencereden Bakıyor / Hüseyni13 Seherde Uyanıp Okşaran Seni / Hüseyni14 Bağa Güller Açıyor / Hicaz15 Ağlama Garip Ağlama ( U H ) / Hicaz16 Felek Hançerini Almış Eline / Hicaz17 Bir Daha Sevmek Mi / Hüzzam18 Uçun Kuşlar Uçun / Uşşak19 Garibem Kimse Sormaz ( Gazel ) / Uşşak20 Yağmur Yağar Göl Olur / Uşşak21 Aşkı Bana Sen Öğrettin / Uşşak22 Kalbimin Anahtarı ( Gazel ) / Uşşak23 Seni Sevdim Pek Çok Sevdim
|
|
|
|