![]() |
I£>./(14/2fno |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() I£>./(14/2fnoBaşlığın altında gördüğünüz kupür, İstanbul Milli Eğitim Müdürü’nün imzasıyla, İstanbul’daki tüm ilköğretim okullarına gönderilen resmi bir evrak ![]() * Kelimesine virgülüne dokunmuyorum ![]() ![]() ![]() Sabırla okumanızı rica ediyorum ![]() * “rC” İstanbul Valiliği diye başlıyor ![]() ![]() ![]() “TC” olmuş “rC” yani! * Evrakın tarihi: “l£> ![]() * Ve, hazır olun ![]() ![]() ![]() * “6 ![]() ![]() ![]() * (Aslında sınava sadece 6 ve 7’ler değil, 8’ler de giriyor! Devam edelim ![]() ![]() ![]() * “Sınav süresi 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * “Sınavın yapılacağı gün, 2 ![]() ![]() * “Uygun ulan tüm sınıflar sınav salonu olarak kullanılacak ![]() ![]() * “Stnav evrakları, en geç saat 08,00*dc okulda olacak ![]() * “Soru kitapçığı vc cevap kağıdı ![]() ![]() ![]() * “İS ![]() ![]() a erekli yardımı alarak yedek poşet açılarak işlemyapılacaktır ![]() ![]() ![]() * “Optik formu eksik çıkan öğrenciler içıtı müdür yardımcısı görevlendirilecek ![]() ![]() * “Dağıtım: 39 tiçe Eğitim Müdürlüğü” * Nasıl? Şahane değil mi? * Benim anladığım şu ![]() ![]() ![]() * rC Valiliği tiçe eğitim müdürlüğü l£> ![]() * İstanbul Milli Eğitim Müdürü’nü, kendisini buraya atayan Milli Eğitim Bakanı’nı ve Milli Eğitim Bakanı’nı bakan yapan sayın Başbakanımızı tüm sımıf öferencileri adına kutlarım ![]() NOT: Batman’daki “Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer” Bulvarı, AKP ve BDP’lilerin ortak kararıyla TPAO Bulvarı olarak değiştirildi ![]() ![]() ![]() YILMAZ ÖZDİL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : I£>./(14/2fno |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : I£>./(14/2fnoDaha neler göreceğiz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|