![]() |
Hakan Altun Senden Sonrası 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Senden Sonrası 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriğiHakan Altun yeni albümü "Senden Sonrası" ile 2 Nisan'da müzik marketlerde yerini alıyor ![]() ![]() ![]() "Sevseydin", "Susma", "Duy Beni", "Aşkım Yalan Ellerde", "Ben Zaten Ölmüştüm" gibi yepyeni şarkıların yanı sıra; geçmiş yıllarda Müslüm Gürses'ten dinlediğimiz, "Hepsi Sana Benziyor", Ufuk Yıldırım'ın söylediği, "Yaz Bana" gibi tanınmış şarkılar, Hakan Altun yorumuyla "Senden Sonrası" albümünde yerini aldı ![]() HAK Production Stüdyosu'nda hazırlanan, prodüktörlüğünü Hakan Altun'un, müzik direktörlüğünü ise Aydın Kara'nın yaptığı, "Senden Sonrası" sanatçının 10 ![]() ![]() Albümün çıkış şarkısı "Ruh İkizi"ne Tülay İbak imzasıyla kısa film tadında bir klip de çekildi ![]() ![]() Ruh İkizi & feat ![]() Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara Duy Beni Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun & Aydın Kara Aranjör: Aydın Kara Aşkım Yalan Ellerde Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara Ben Zaten Ölmüştüm Söz: Hakan Altun Müzik: Taner Kalkuloğlu Şiir: Aydın Kara Aranjör: Gökhan Varol Hepsi Sana Benziyor Söz: Hamza Dekeli Müzik: Uğur Bayar Aranjör: Aydın Kara Yaz Bana Söz: Çelik Erişçi Müzik: Ufuk Yıldırım Aranjör: Ufuk Yıldırım Hadi Geri Ver Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Yaman Hadi & Hakan Yelbiz Sevseydin Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun & Aydın Kara Aranjör: Ufuk Yıldırım Susma Söz: Hakan Altun Müzik: Aydın Kara Aranjör: Metehan Köseoğlu Aşk Sokağı Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Gökhan Varol Mızrap Eşlik Ediyor Söz: Mehmet Toker Müzik: Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara Var Mısın Yok Musun Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Semih Tuncer |
![]() |
![]() |
![]() |
Hakan Altun Senden Sonrası 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriği |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Senden Sonrası 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriğiHakan Altun - Senden Sonrası 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|