Bu Şarkılarla Büyüdük (2010) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Şarkılarla Büyüdük (2010)![]() DISC / 1 1 Her Akşam Votka, Rakı ve Şarap / Sarhoş (Y'a Du Travail)2 Deniz ve Mehtap / Aşkımız Bitti (Les Mouettes De Mykonos)3 Hatıralar Hayal Oldu (Seul)4 İstanbul'un Kızları (Les Filles D'istanbul)5 Mesut Ol Sen (On Ne Peut Jamais Savoir)6 Olam Boyun Kurbanı (Toi Par Dessus Les Toits)7 Kalenin Bedenleri (Ninanay)8 Canım İzmir (C'etait Une Nuit Bleue)9 Sarı Kanaryam (C'est Ça Que J'aime)10 Canım Adanalı11 Canım İnci'cim12 Y'a Du Travail (Her Akşam Votka, Rakı ve Şarap / Sarhoş)13 Les Mouettes De Mykonos (Deniz ve Mehtap / Aşkımız Bitti)14 Seul (Hatıralar Hayal Oldu)15 J'ai Ma Tete Qui Tourne (Dünya Dönüyor)16 Les Filles D'istanbul (İstanbul'un Kızları)17 On Ne Peut Jamais Savoir (Mesut Ol Sen )18 Toi Par Dessus Les Toits (Olam Boyun Kurbanı )19 Ali (Entarisi Ala Benziyor)20 Doucement Les Amis (Yavaş Yavaş)21 Kalenin BedenleriDISC / 2 1 Ateş Bacayı SarmışSöz: Cemal Işıkhan Müzik: Selçuk Alagöz 2 Aşkın Gözü Kör MüSöz: Rana Alagöz Müzik: Selçuk Alagöz 3 Deliyim SeviyorumSöz & Müzik: Selçuk Alagöz 4 NazlanmaSöz: Selçuk Alagöz Müzik: Alain Barriere 5 Atamam Ben Kalbimi SokaklaraSöz: Mehmet Esenyel Müzik: Selçuk Alagöz 6 Dibi Dibi DaSöz: Rana Alagöz Müzik: Niko Taksiakos 7 Her Şey Bitmiştir ArtıkSöz: Yusuf Kaya Müzik: İbrahim Özaral 8 Koş Bakalım PeşimdenSöz & Müzik: Selçuk Alagöz 9 Gel Yanıma GelSöz & Müzik: Neşet Ertaş 10 Kalbimin SahibisinSöz: Cemal Işıkhan Müzik: Rana Alagöz 11 Yeter ArtıkSöz & Müzik: Selçuk Alagöz 12 Her Şey Bitmedi BitemezSöz: Rana Alagöz Müzik: Selçuk Alagöz 13 Hopla Kalbim HoplaSöz: Rana Alagöz Müzik: Yunan Folklor 14 Ben Eskiden Bu Muydum Dokunma MeyhaneciSöz: Cemal Işıkhan Müzik: Selçuk Alagöz 15 ZeynoSöz & Müzik: Selçuk Alagöz 16 Malabadi KöprüsüSöz & Müzik: Selçuk Alagöz 17 Vah Bacım VahSöz & Müzik: Rana Alagöz 18 Edremit Van'a BakarSöz & Müzik: Anonim DISC / 3 1 Ah Nerede2 Illallah (Kunyabella)3 Seni Gidi (Irin)4 Canim Benim5 Ben Sen Olsaydim6 Flort (Pour In Flirt)7 Telefon8 Bigudi9 Ask Nezlesi (Hapsu)10 Senden Baska (Milisse Mou)11 Soz Vermistin (Thimisu)12 Hep Seni Dusundum13 Oh Olsun14 Dunya Benim Oldu15 Insanlar Insanciklar16 Gel Gel (Vien Vien)17 Minik Kus18 Ah Nerede (Remix)DISC / 4 1 Üzüntüyü Bırak Yaşamaya BakSöz: Ülkü Aker Müzik: Raskin 2 Telefondayım YineSöz: Fecri Ebcioğlu 3 Birazcık Yüz VerSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Rahbani Brothers 4 Aşk HırsızıSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: J Carter, G Stephens5 O' Yaz GecesiSöz & Müzik: Fecri Ebcioğlu 6 Aşkı Sende BuldumSöz: Ülkü Aker Müzik: A Kakaliaku, N Elineu7 Ağlama Boş YereSöz: Ülkü Aker Müzik: P Franco8 Vazgeçtim Bu AşktanSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Selmi Andak 9 Hatıralar GeçerSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Bendaud 10 Uzat Artık EliniSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Joset Hadar, Moshe Dor 11 Sözdür AteşiSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Anonim 12 Sevmem SevmemSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik:Anonim 13 SarhoşSöz: Ülkü Aker Müzik: A Contora, G Pirauit14 Kim İçin Ne İçinSöz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Salvatore Cucchiara |
|
|
|