![]() |
Müzeyyen Senar - Gelse O Şuh Meclise (2 Cd) 2010 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müzeyyen Senar - Gelse O Şuh Meclise (2 Cd) 2010![]() ![]() CD/1 Gelse O Şuh Meclise Söz & Müzik: Hafız Post Bir Gönül Vardı Bende Söz: Levent Ergintuğ Müzik: Ferit Sidal Baharın Gülleri Açtı Söz & Müzik: Hasan Hasgüler Senin Sesin Söz & Müzik: Sadi Hoşses Ömrümüzün Son Demi Söz: Ahmet Orhan Arıtan Müzik: Selahattin Altınbaş Ölürsem Yazıktır Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Recep Hayri Yenigün Askere Giderken Söz & Müzik: Asım Polat Tezel Bir Sevgi İstiyorum Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Necdet Tokatlıoğlu Gündüzüm Seninle Söz & Müzik: Suat Sayın Hatırla Sevgilim Söz: Mehmet Erbulan Müzik: Erdoğan Berker Şarkılardan Fal Tuttum Söz: Mehmet Erbulan Müzik: Erdoğan Berker Söğüdün Yaprağı Söz & Müzik: Anonim Geceler Gariplerindir Söz & Müzik: Coşkun Erdem Kırmızı Gülün Alı Var Söz: Anonim Müzik: Kadri Şençalar CD/2 Yalancı Dünya Söz: Salih Korkmaz Müzik: Ramazan Uras Ben Gamlı Hazan Söz: Sıtkı Algınbaş Müzik: Melahat Pars Son Ümidim Söz: Mustafa Nafiz Irmak Müzik: Saadettin Kaynak Sarı Kurdelem Söz & Müzik: Fahri Kayahan Yollarına Gül Döktüm Söz: Anonim Müzik: Saadettin Kaynak Ben Garip Yolcuyum Söz: Sadun Aksüt Müzik: Metin Bükey Ala Bacak Söz & Müzik: Anonim Bu Yaz Geçen Söz & Müzik: Yeşer Asım Arsoy Gizli Derdim Söz & Müzik: İsmail Hakkı Bey Kumrulara Sordum Söz: Özdemir Kiper Müzik: Selahattin Altınbaş Kalaycılar Söz & Müzik: Metin Bükey Fes Başına Söz & Müzik: Anonim İndim Havuz Başına Söz & Müzik: Anonim |
![]() |
![]() |
|