![]() |
Candan Erçetin ~ Kırık Kalpler Durağında 2010 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin ~ Kırık Kalpler Durağında 2010Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2010 Türü Pop Dili Türkçe Albüm ile ilgili diğer bilgiler "Hazırım, Sevdim Sevilmedim, Çapkın, Oyalama Artık, Elbette, Unut Sevme, Neden, Melek, Aman Doktor" albümleri ile Türkiye'nin en iyi sanatçıları arasında yer alan Candan Erçetin'in yeni albümü Kırık Kalpler Durağında", 16 Aralık 2009 Tarihinde "Pasaj Müzik" etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini alıyor Candan Erçetin; 10 Şubat 1963'te Anne, Priştina, baba Üsküp'lü, Arnavut göçmeni bir ailenin kızı olarak Kırklareli'de dünyaya geld ![]() ![]() Albüm Kapak Resimleri ![]() ![]() Albümdeki Eserler Kırık Kalpler Durağında Söz & Müzik : Candan Erçetin Git Söz : Cemal Safi Müzik : Candan Erçetin Kader Söz & Müzik : Candan Erçetin Unutama Beni Söz & Müzik : Şemi Diriker Vallahi Söz : Candan Erçetin Müzik : Candan Erçetin & Alper Erinç Yalvaramam Söz : Candan Erçetin Müzik : Santander / Flavio Gözler Söz : Candan Erçetin Müzik : Candan Erçetin & Alper Erinç Türkü Söz : Neyzen Tevfik / Ömer Hayyam Müzik : Candan Erçetin Vay Halime Söz : Candan Erçetin Müzik : Anonim Unutursun Söz : Candan Erçetin Müzik : Candan Erçetin & Alper Erinç Bahar Söz : Ayşe Kulin Müzik : Candan Erçetin Kimin Doğrusu Söz : Candan Erçetin Müzik : Nurettin Irmak Özür Dilerim Söz : Candan Erçetin Müzik : Mustafa Süder Nedense Sustum Söz : Sinan Müzik : Candan Erçetim & Alper Erdinç Ben Kimim Söz & Müzik : Candan Erçetin Ninni Söz : Aylin Atalay & Candan Erçetin & Anonim Müzik : Anonim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin ~ Kırık Kalpler Durağında 2010severek dinliyorum bu ara en cokda kirik kalpler duraginda inecek var begendim ![]() ![]() tskler canim benim güzel paylasimin icin;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin ~ Kırık Kalpler Durağında 2010ben teşekkür ederim abalcim (: aynen hatta şarkıyı dinlerken aklima geldi albüm (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin ~ Kırık Kalpler Durağında 2010bende caldim radyoda biraz önce:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin ~ Kırık Kalpler Durağında 2010tüh kaçırdım ya (: |
![]() |
![]() |