![]() |
Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra SevişÖnce sevil sonra seviş ![]() Yeni albümünüz “Masal Bu Ya” piyasaya çıktı ![]() ![]() ![]() - Haber hoşuma gitmedi değil tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın Brezilyalı dansçıların giydiği çoraptan giydiği söyleniyor ![]() - Çorap ve photoshop yok ![]() Sizce Ajda Hanım’da çorap var mıydı? - Sanırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş![]() Mutsuz kadın tehlikelidir Albümünüzde “Huysuz” adlı bir şarkı var ![]() ![]() Pınar Aylin fotoğrafları için tıklayın ![]() ![]() ![]() - Boşandıktan sonra karşı cinse güven sorunu yaşamaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutsuz ve huysuz kadın, ayrıca tehlikeli midir? - Evet, tehlike potansiyeli çok yüksektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kadın ne ister? Yani bir kadın için güvenmek, sevilmek, sevişmekten daha mı önemli midir? - İşte bu bizim duygusal tarafımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevişmek sizin hayatınızda ikinci sırada yer alıyor o zaman? - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş![]() Bir yıldır yurtdışında inşaat ve emlak işiyle uğraşan Süleyman Bey’le birliktesiniz ![]() - Allah’a hep, “Benim gibi, yüreği bozulmamış, her şeye rağmen kendini koruyabilmiş birisini karşıma çıkar” diye dua ettim ![]() ![]() ![]() Sizden büyük mü? - Evet, benden beş yaş büyük ![]() ![]() ![]() Evlenmeyi düşünüyor musunuz? - Süleyman’ı çok seviyorum ama evlilik fikri şu an için bana sıcak gelmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş![]() Sevgilime ikinci el dedirtmiyorum Çocuk istiyor musunuz peki? - Çok istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desenize Süleyman Bey de ikinci el ![]() ![]() ![]() - Biz öyle demiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınar Aylin -Masal Bu Ya 2009 - Önce Sevil Sonra Seviş![]() Marka olmama az kaldı “Bir televizyon projem var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okan Bayülgen’le yaptığım röportajda ilginç bir yorumda bulundu ![]() ![]() - Evet, doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|