Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, nasılsan, salkım, yeşim, öyleyim

Yeşim Salkım Sen Nasılsan Öyleyim 2008

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üretici : Dmc Müzik

Türü : Pop

Dili : Türkçe

Yayın Tarihi : 26/05/2008

Albümdeki Eserler

YA NASİP

AMAN DİKKAT ET

BU AŞK SENİNLE OLMUYOR

ÇİKOLATA ÇİÇEK

BOŞVER BABA

DERS

BEN SENİNLE ÇOK GÜZELDİM

DOST KALSAM

KINA GECESİ

BELLİMİ OLUR

RAKI BALIK

MOJ DİLBERE

ZAMAN ÇOK DARALDI

AH YALAN DÜNYA

Albüm ile ilgili diğer bilgiler
Uzun süredir üzerinde çalıştığım yeni albümüm bu ay çıkıyor

Gece gündüz demeden çalıştığımız ve ince eleyip sık dokuduğumuz bu albüme 'Sen Nasılsan Öyleyim' ismini verdik Bu albümde, kardeş toprakların bestelerini okudum Kimi zaman Silistre Kalesi'nin gölgesinde vedalaşan aşıkları anlattım, kimi zaman ise Hotina deresinin kenarında kurulan rakılı balıklı düğün sofralarını Sizi, akşam saatlerinin hüznünde ya da bahar çiçeklerinin sabah aydınlığında Makedonya, İştip, Üsküp dağlarında dolaştırmak arzusundayım

Bu albüm benim içime çok sindi Sizin de beğeneceğinizi, sevdiğiniz insanlarla paylaşmayı arzu edeceğinizi düşünüyorum

Albümün Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com