![]() |
Orhan Ölmez Damla Damla 2008 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Ölmez Damla Damla 2008Orhan Ölmez Damla Damla 2008 Üretici : Arma Müzik Türü : Fantazi Dili : Türkçe Yayın Tarihi : 14/05/2008 Süre : 71:17 Dakika Albümdeki Eserler Yasa Dışı Söz & Müzik: Orhan Ölmez Sarıl Bana Söz & Müzik: Orhan Ölmez Damla Damla Söz & Müzik: Orhan Ölmez Benim Gibi Söz & Müzik: Orhan Ölmez Kabullendim Söz & Müzik: Orhan Ölmez Olma O Zaman Söz & Müzik: Orhan Ölmez Yani Olmuyor Söz & Müzik: Orhan Ölmez Iki Elin Kanda Olsa Da Gel Söz & Müzik: Orhan Ölmez Sustu Umudum Söz & Müzik: Orhan Ölmez Açma Zülüflerin Söz & Müzik: Neşet Ertaş Kabullendim (Pb) Söz & Müzik: Orhan Ölmez Albüm ile ilgili diğer bilgiler Anadolunun çeşitli yerlerinde dönem dönem bulunmuş olan Orhan Ölmez lise yıllarında bağlamanın yanı sıra başta gitar olmak üzere çeşitli müzik aletlerine ilgi duymuş, üniversite yıllarında ise Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarında eğitim görmüş ve okul yıllarından bu yana uzun bir süre sahne çalışmalarında bulunmuştur ![]() ![]() Su Misali isimli ilk albumünün yakaladığı başarı ve edindiği dinleyici kitlesi, sanatçının uzun yıllar boyunca yapmış olduğu çalışmalarının ve edindiği birkimin doğru sonuçlara gebe olduğunun bir göstergesi olmuştur ![]() ![]() Albümünde birbirinden değerli müzisyenlerle de çalışmış olan Orhan Ölmez, bağlaması ve gitarıyla kendi şarkılarına enstrumanist olarakta duygularını katmıştır ![]() 2003'de üzerinde cok calıştıgı ve ilk albümü olan "Su Misali" ve 2005'te ikinci albümü "Herşeyin Farkındayım" çıkararak başarısını bir adım öne taşıyan Orhan Ölmez, uzun aradan sorna çıkardığı "Damla Damla" albümü ile tekrardan müzik piyasasındaki yerini almayı hedefliyor ![]() Albümün çıkış parçası "Damla Damla" ile birlikte toplam 11 eser bulunuyor ![]() ![]() Albüm Kapak Resimleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|