![]() |
Funda Arar Rüya 2008 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda Arar Rüya 2008Funda Arar RÜYA 2008 Üretici : Tmc Film Müzik Türü : Türk Sanat Dili : Türkçe Yayın Tarihi : 23/05/2008 Albümdeki Eserler [*]Gönlümün İçindir [*]Hicaz Saz Semaisi [*]Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini [*]Yollarına Gül Döktüm [*]Saçının Tellerine [*]Ben Küskünüm Feleğe [*]Pişman Olur da Birgün [*]Dilimi Bağlasalar [*]Dertleri Zevk Edindim [*]Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok [*]Niçin Baktın Bana Öyle [*]Ne Gelen Var Ne Soran Var [*]Minimini Nihavend Peşrev [*]Kimseye Etmem Şikâyet [*]Aşk Bu Değil [*]Gözleri Aşka Gülen Albüm ile ilgili diğer bilgiler İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra 2000 yılında başladığı profesyonel müzik kariyerine 5 Albüm, 23 video klip, TV programları ve sayısız konserle devam eden, söz yazarlığı besteciliği ve yorumculuğu ile gönüllere taht kuran Funda Arar "bu benim rüyam” dediği Türk Müziği albümünü dinleyenlerine ulaştırıyor ![]() Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar’ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar’ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği’nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor ![]() Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini, Funda Arar "Rüya" adlı albümde seslendirdi ![]() Yaşar Okyay’ın müzik yönetmenliğini yaptığı "Rüya" adlı albümde değerli saz üstatları bir araya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Albüm Kapak Resimi ![]() |
![]() |
![]() |
|