![]() |
Ben Ateş Ben Su - Burcu Güneş - 2006 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ateş Ben Su - Burcu Güneş - 2006Albümün içeriği de adı gibi olan, ateş gibi yakıcı, su gibi akıcı özenle dinlenilesi 15 şarkıdan oluşuyor ![]() Kendi içinde bir bütünlükte, pek çok renk ve tarz bulunuyor ![]() Müzik direktörlüğünü son yılların en iddialı iki müzisyeni Tufan Taş ve Mert Ekren ortak yaptılar ![]() Hissettiklerimizi yansıtabilecek boyutta olması için 1 ![]() ![]() Sade, derin, özgün, sıcak, canlı performansa yönelik şarkılar suyu, Dinamik, orjinal, modern, ritme dayalı şarkılar, ateşi oluşturmakta ![]() ![]() ![]() Hem klasik, hem günümüzün soundu akılda kalıcı melodilerle; aşk, özgürlük, yenilenme, sevgi, farkındalık, kendini sorgulama temalarını işliyor ![]() Bir sevenimin tanımı; “Burcu aslında öyle bir ses ve varlık ki; bulunduğu bu dünyada su gibi akıcı, ateş gibi yüreklerimizi yakıcı bir sese sahip ![]() Eğer öyle ise; ben de size “Ben Ateş ve Ben Su”yu armağan etmekten mutluluk duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burcu Güneş 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() |
![]() |
![]() |
|