Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2006, ateş, burcu, güneş

Ben Ateş Ben Su - Burcu Güneş - 2006

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ateş Ben Su - Burcu Güneş - 2006

Albümün içeriği de adı gibi olan, ateş gibi yakıcı, su gibi akıcı özenle dinlenilesi 15 şarkıdan oluşuyor
Kendi içinde bir bütünlükte, pek çok renk ve tarz bulunuyor
Müzik direktörlüğünü son yılların en iddialı iki müzisyeni Tufan Taş ve Mert Ekren ortak yaptılar
Hissettiklerimizi yansıtabilecek boyutta olması için 15 yıldır çalışıyoruz
Sade, derin, özgün, sıcak, canlı performansa yönelik şarkılar suyu,
Dinamik, orjinal, modern, ritme dayalı şarkılar, ateşi oluşturmakta
Hem klasik, hem günümüzün soundu akılda kalıcı melodilerle; aşk, özgürlük, yenilenme, sevgi, farkındalık, kendini sorgulama temalarını işliyor

Bir sevenimin tanımı;
“Burcu aslında öyle bir ses ve varlık ki; bulunduğu bu dünyada su gibi akıcı, ateş gibi yüreklerimizi yakıcı bir sese sahip
Eğer öyle ise; ben de size “Ben Ateş ve Ben Su”yu armağan etmekten mutluluk duyuyorum 4albümünle birlikte farkettim ki; Özümde büyüyen, gelişen yemyeşil bir ağaç gibiyim Tüm budamalara rağmen, her budamadan yemyeşil bir filiz çıkarıyorumSizlerin de desteği ile yola devamDerin sevgi ve saygılarımla

Burcu Güneş

1 Olmazsan Olmaz
2 Ben Yeter miyim?
3 Gaip Yol
4 Kaybol Benle
5 Erteleme
6 Artık Aşk Yok
7 Seven
8 Takılır Aklım
9 Maske
10 Gayya Kuyusu
11 Bu Gece
12 Özgürlüğün Bedeli
13 Jamaika
14 Doğuştan Böyleyiz
15 Yalan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com