Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demir, demirkan, röpörtaj

Demir Demirkan Röpörtaj

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Demir Demirkan Röpörtaj

Demir Demirkan

Yeni albümünüz ne zaman piyasada olacak? Albümün içeriğinden ve yapım sürecinden biraz bahseder misiniz??
Albüm Mart başı ya da ortası gibi çıkacak, en azından ben öyle düşünüyorum En zorlanmadan yaptığım albüm oldu Bu albümün yapım süreci daha rahat oldu diğerlerine göre çünkü bir şeyleri eklemek ya da çıkarmak zorunda olmadığımı hissettim ve içimden geldiği gibi yaptımEskiden 3 gün uyumadan çalışırdım, bu öyle olmadı Belli bir saatte geliyorum ve çıkıyorum, rahat geçiyor her şey Bu albüm gerçekten diğerlerinden daha farklı; içinde daha önceden albümlere koymadığım öğeler var Bu albüm bir konsept albümü, bir hikaye üzerine kurulu 11-12 şarkı olacak

Keyifli bir albüm dönemi geçirmişsiniz peki albümde kimlerle çalıştınız?

Parçaların hepsini ben yazdım ama bunarlı hayata geçirirken 3 kişiyle çalıştım ve onlar olmasaydı bu albüm yapılmazdı Nedim Ruacan, Ozan Yılmaz ve Levent Candaş Levent Candaş bas gitarları, Nedim Ruacan gitarları, Ozan Yılmaz’da klavye çaldı ve bütün düzünlemeleri beraber yaptık Bunarlın üzerine solo enstrümanlarda saksofon ve flüt olarak Serdar Barçın’la çalıştık

Albümün çıkmasına daha zaman var ama yine de klip için aklınızda şekillenen parça var mı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com