![]() |
Murat Sakaryali - Mümin Sesler &Amp; Zaman-İ Ask |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Sakaryali - Mümin Sesler &Amp; Zaman-İ AskMurat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask ![]() ![]() Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 01 - Vücüt Ikliminin Sultani Sensin Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 02 - Ben Buy-i Vefa Bekler Iken Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 03 - Gecti Hayal Icinde Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 04 - Kalbimdeki Son Aska Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 05 - Güzel Bir Göz Bana Atti Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 06 - Nar-i Askinla Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 07 - Sarap Ic Güftemindeki Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 08 - Kimseye Etmem Sikayet Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 09 - Gel Güzelim Camlicaya Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 10 - Hicran Oku Sinem Deler Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 11 - Solsamda Sararsam Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 12 - Ülfet Etsem Yar Ile Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 13 - Baharin Zamani Geldi Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 14 - Canim Gibi Sevdikce Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 15 - Ey Gül-i Bagi Eda Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 16 - Bir Vefa Bir Cesmi Bidad Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 17 - Yine Bir Gülnihal Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 18 - Yüzündür Cihani Münevver Eden Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 19 - Asik Oldum Canim Kim Kiyar Canim Feda Murat Sakaryali - Mümin Sesler & Zaman-i Ask - 20 - Vuslatinda Gayri El Cektim www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|