Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, people, problems, real, sia

Sia - Some People Have Real Problems (2008)

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am smalland needy
Warm me up
And breathe me"

Bu muhteşem sözlerin sahibi Sia , en sonunda beklenen albümünü çıkardı: Some People Have Real Problems Bundan önceki albümü olan Colour The Small One , çok yüksek bir başarı sağladığından dinleyiciler son albümünün nasıl olacağını haklı olarak çok merak ediyordu O azınlıktan biri olan ben, büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim ki arşivlik bir albüm olmuş deyim yerindeyse Belki Breath Me gibi çok iddialı bir parçası yok, fakat son zamanlardaki One Hit Wonder furyasında albüm bir bütün olarak bir altın değerinde Çünkü her şarkı bir hikayeyi anlatmakta ve bu küçük hikayeler, büyük bir hikayenin bütününü oluşturmakta

Little Black Sandal ile iddialı bir açılış yapıyor muhteşem sesli kadın Ve insan merak ediyor: "Albümün geri kalanı bu kadar güzel mi?" Lentil parçasını dinledikten sonra içimizdeki o kötümser arkadaş yavaştan kızarmaya başlıyor Ama albüm asıl ivmeyi Beck ile düet yaptığı Academia ile kazanıyor Little Black Sandal akıllara Tori Amos 'u getirirken, Academia ise bir diğer çağdaşı Feist 'i getiriyor I Go To Sleep 'i dinledikten sonra, albümün bir an önce bitmesini ve tekrar bu şarkının dinlenmesi arzusu doğuyor bünyelerde En azından bende etkisi böyle oldu Sizde de olmasını dilerim, hatta olsun bir zahmet! Biraz dağıldığımız farkına varan Sia , Playground ile imdadımıza yetişiyor "Bir zamanlar çocuktuk bea" diyoruz eller havaya havaya yaparaktan Hoş ben öyle bir şey yapmadım, ama şarkıyı anlatabilecek başka bir tasvir de bulamadım Ama siz oranızı buranızı sallayabilirsiniz ya da sallayamayabilirsiniz, bu şarkıyı dinlerken Lâkin put gibi de durursanız, beni bir kaşı havada olmuş olarak hayal edin!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com