Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, deme, demirel, elveda, ercan

Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 2009

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

15031984 yılında Almanya'nın Mainz kasabasında üç çocuklu bir ailenin 3çocuğu olarak dünyaya geldiAilesi çocuklarının müziğe olan ilgisini keşfetmiştir ve üç kardeş Wiesbaden şehrinde org ve nota dersleri almaya başlarAğabeyleri serfitikalırı alır fakat Ercan alamamıştır
Ağabeyleri sertifikalarını aldıktan sonra okuldan ayrılır ve yanlarında Ercan'da onlarla beraber okuldan ayrılırErcan DEMİREL eksikliklerini ağabeylerinden tamamlamaya çalışır
1992-1996 yılları arasında org dışında gitar ve saz derslerinide alarak kendini geliştirmek ister
1997 yılında ilk sahne deneyimini yaşar ve artık GRUP DEMİREL KARDEŞLER'in oluşmasında katkıda bulunur
1999-2001 yılları arasında okulunuda ihmal etmeyerek arada bir gitar ve saz kurslarına katılır
2006 yılında mesleği gereği müziğe yeterli zamanı ayıramayan Ercan,okuluyla beraber kendi ev stüdyosunda bestelerini yapar
2007 yılında lise yıllarını üniversiteyle birleştiren Ercan, 06062007 yılında Franfurt Havana Club'ta düzenlenen şarkı yarışmasına katılır ve 1'lik ödülüne layık görülür
Şuanda hayranlıkla dinlediğimiz tüm şarkıların her kelimesi Ercan DEMİREL'in kendi besteleri olup,ayrıca diğer sanatçıların ARANJÖR'lüğünüde yapmaktadır
En büyük isteği POP AKADEMİ MANNHEİM'de okumak ve buna paralel bir albüm yaparak hayranlarına en kısa sürede kavuşmak olan Ercan Demirel ilk albünü çıkarmış bulunmakta!!

1 Elveda Deme Bana
2 Derbeder
3 Ayrılmamki Severken
4 Sensiz Yaşanmıyor
5 Haketmedim Asla
6 Kara Kara
7 Seviyorum Anla
8 Durma Git
9 Zor Geliyor
10 Yıprandım
11 Hesap
12 Ayvayı Yedin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

elerine salık çok güzel ya
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

iiiiiiiiii
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com