![]() |
Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 2009 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 200915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağabeyleri sertifikalarını aldıktan sonra okuldan ayrılır ve yanlarında Ercan'da onlarla beraber okuldan ayrılır ![]() ![]() 1992-1996 yılları arasında org dışında gitar ve saz derslerinide alarak kendini geliştirmek ister ![]() 1997 yılında ilk sahne deneyimini yaşar ve artık GRUP DEMİREL KARDEŞLER'in oluşmasında katkıda bulunur ![]() 1999-2001 yılları arasında okulunuda ihmal etmeyerek arada bir gitar ve saz kurslarına katılır ![]() 2006 yılında mesleği gereği müziğe yeterli zamanı ayıramayan Ercan,okuluyla beraber kendi ev stüdyosunda bestelerini yapar ![]() 2007 yılında lise yıllarını üniversiteyle birleştiren Ercan, 06 ![]() ![]() ![]() ![]() Şuanda hayranlıkla dinlediğimiz tüm şarkıların her kelimesi Ercan DEMİREL'in kendi besteleri olup,ayrıca diğer sanatçıların ARANJÖR'lüğünüde yapmaktadır ![]() En büyük isteği POP AKADEMİ MANNHEİM'de okumak ve buna paralel bir albüm yaparak hayranlarına en kısa sürede kavuşmak olan Ercan Demirel ilk albünü çıkarmış bulunmakta ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 2009 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 2009elerine salık çok güzel ya |
![]() |
![]() |