![]() |
Mtv’Ye Kırgınım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mtv’Ye KırgınımDoa, MTV Müzik Ödülleri'nde R&B kategorisinde kendisine yer verilmediği için kırgın olduğunu söyledi ![]() Doa, MTV Müzik Ödülleri'nde R&B kategorisinde kendisine yer verilmediği için kırgın olduğunu söyledi ![]() Ceza ile düet yaptığı "Müziğin Doa”sı ile dikkatleri çeken Doa, MTV Müzik ödüllerinde olmamasıyla ilgili "Açıkçası çok üzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MTV’ye kırgınım "Müziğin Doa"sı şarkısında Ceza ile düet yaparak iyi bir çıkış yakalayan Doa, Trendy dergisine konuştu ![]() ![]() Doa albüm çıkarmadan önce ne yapıyordu? ![]() - İstanbul'a gidip geliyordum, okulum vardı ![]() ![]() Müziğe ilgin nasıl başladı? - İlkokul 5’te piyano dersleri almaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmindeki ’ğ’yi çıkarma nedenin nedir? - Albüm çıkarmadan önce İzmir’de yaşıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() R&B’de kendine rakip gördüğün biri var mı? - Hayır yok ![]() ![]() ![]() MTV Müzik Ödülleri yarışmasında senin ismini neden göremedik? - Açıkçası üzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önümüzdeki günlerdeki projelerin neler? - Yakında vizyona girecek olan bir filmde Ceza ile birlikte bir klipte görüntülerim yer alacak ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunculuk yapmayı düşünüyor musun? - Çok istiyorum ama şu an değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|