![]() |
Hadi Hazirmisiniz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Hazirmisiniz...Haydi artık sözler sükut etsin ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi hazır mısınız ![]() ![]() ![]() Serin öyleyse seccadenizi kıbleye doğru ![]() kapatın gözlerinizi ![]() ![]() aydınlığınız gönlünüzdeki O'na olan sevginiz olsun ![]() ![]() göz yaşlarınız süzülsün yanağınıza ![]() yüreğinizde kavrulan aleve serinlik olsun göz yaşlarınız ![]() ![]() Işte dost nedir bilmek mi istersiniz ![]() ![]() menfaatsiz ![]() ![]() korkunuz olmayacak ![]() ![]() acaba demiceksiniz ![]() ![]() acaba ben onu sevsem o da beni sever mi korkunuz olmıcak yüreğinizde çünkü O vaat ediyor ![]() ![]() severseniz severim ![]() ![]() ne güzel değil mi sevginize karşılık bulmak ![]() ![]() sevginizin karşılıksız kalmıcanı bilmek ![]() ![]() şu dünyada yüreğinizi yakan onca dosta ![]() ![]() ![]() ![]() yürek yakmayan ![]() ![]() ![]() ![]() vedud olan bir dost ![]() ![]() rahman olan bir dost ![]() ![]() rahim olan bir dost ![]() ![]() gafur olan bir dost ![]() ![]() sözünde sadık olan bir dost ![]() ![]() surete değil sirete bakan bir dost ![]() ![]() Dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni sevdim diyene gel kulumsun diyen bir dost ![]() ![]() suretimle ![]() ![]() ![]() ![]() rahmetinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi yandıysa yüreğiniz ![]() ![]() yediğiniz darbeler yıldırdıysa sizi ![]() ![]() sevginiz hep sevgisiz kaldıysa ![]() ![]() yüreğinize değer verilmediyse ![]() ![]() artık dayanamıyorum sevgisiz kalmaya diyorsanız serin öyleyse seccadenizi kıbleye doğru ![]() Kapatin Gözlerinizi aydınlığınız gönlünüzdeki O''göz yaşlarınız süzülsün yanağınıza ![]() yüreğinizde kavrulan aleve serinlik olsun göz yaşlarınız ![]() ![]() O dost ise yürekte serinlik var O dost ise yürekte huzur var O dost ise yürekte coşku var O dost ise yürekte yürek var ![]() ![]() ![]() Ve O ![]() ![]() ![]() ![]() İşte o zaman yürekte olana tarif yok ![]() ![]() İşte o zaman yürekte olanı yazacak kalem yok ![]() ![]() İşte o zaman yürekte olanı söylicek dil yok ![]() ![]() İşte o zaman O var ![]() ![]() ve O var ise ![]() ![]() Haydi artık sözler sükut etsin ![]() ![]() bırakın yürekleriniz konuşsun ![]() ![]() Seccadeniz sevgiliyle buluşmanız olsun ![]() ![]() göz yaşlarınız sevgiliye hediyeniz olsun ![]() ![]() yüreğiniz sevgiliyle konuşan diliniz olsun ![]() ![]() sevgilinin size nasıl tecelli ettiğini işte o zaman ![]() ![]() işte o zaman anlıcaksınız ![]() ![]() ve işte o zaman anlıcaksınız O dost ise her şey dost O sevgili ise her şey sevgili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|