|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allison, amerikalı, hikayesi, müslüman, oluş, oyuncu, woolfordun |
![]() |
Amerikalı Oyuncu Allison Woolford'un Müslüman Oluş Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amerikalı Oyuncu Allison Woolford'un Müslüman Oluş HikayesiAmerikalı oyuncu Allison Woolford'un Müslüman oluş hikayesi Amerikalı oyuncu Allison Woolford İslam dinini geçtiği süreci anlattı ![]() Geçen yıl İslam dinini kabul eden Amerikalı film oyuncusu Allison Woolford, Müslüman oluşunun ilginç hikâyesini anlattı ![]() Woolford hala bazı şeyleri aşamadığını, ancak İslam'ın huzur veren bir din olduğunu ifade etti ![]() KUVEYT'İ BATIYA TERCİH EDİYOR Müslüman olduktan sonra Kuveyt'e yerleşen ve Arap sinema filmlerinde ve dizilerinde boy gösteren Woolford, Kuveyt'i batıya tercih ettiğini söyledi ![]() HERŞEY BİR MÜZİKLE BAŞLADI Müslümanların çektiği dizilerde oynamak için Arap ülkelerine giden Woolford, gazetecilere İslam'a girişini şöyle anlattı: “Bir kaza sonucu bir haftalığına hastanede yattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞARKI DEĞİL KURAN TİLAVETİ Woolford sözlerine şöyle devam etti: “Kadın sorumu gülerek cevapladı ve Bu dinlediklerimiz şarkı değil, Kur'an tilavetiydi, yani onlar Allah'ın sözleriydi' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AİLESİ TEPKİ VERMEDİ Özel hayatına ilişkin yaptığı açıklamada ise, Müslüman olduktan sonra ailesinin bunu anlayışla karşıladığını dile getirerek “Müslüman olduktan sonra ailemden ciddi bir tepki almadım ![]() ![]() BATIDA BASİT BİR KADIN OLARAK GÖRÜLÜYORDUM Woolford, sanat hayatında da ciddi değişikliğe gittiğini ifade ederek şöyle dedi: “Batı'da beni basit bir kadın olarak gördüklerine inandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen yıl Müslüman olan Amerikalı film oyuncusu Allison Woolford Müslüman olmayan bir insanın psikolojisinin “hicap” karşısında neler hissettiğini anlattı ![]() KOCA BİR AİLEDE TEK MÜSLÜMAN Kendisinin de hâlâ başörtüsü takamadığını kaydeden Woolford, “Hicap takmak bir yabancı için kolay bir karar” değil dedi ![]() ![]() İslam'a girmesinin ardından başörtüsü takamadığını söyleyen Woolford, “Bunun kolay bir seçim olmadığını ifade etmeliyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|