Aforoz Ne Demektir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aforoz Ne DemektirAforoz Ne Demektir Hıristiyanlıkta kilise tarafından verilen "cemaatten kovma" cezası |
|
Aforoz Ne Demektir |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aforoz Ne Demektiraforoz Rum aforosHristiyanlıkta kilise tarafından verilen “cemaatten kovma” cezası: “aforoz: Lanetleme, nefrin ” -Ahmet Vefik Paşa, Lehçe-i Osmani; “Ancak tam aforoz hâli ” -Adalet Ağaoğlu, Göç Temizliği, 107; “Türkiyenin karşı gelip beni aforoz edeceklerini biliyorum ”- Aziz Nesin, Çuvala Doldurulmuş Kediler, 58; “Ardından Fransızcayı kafa tutarak şarkılaştıran kaldırımların kızı çılgın lumpen unutulmaz Piaf Mezarına gene kilisenin aforozu yüzünden dini törensiz gömülmüştür ” -Füruzan, Ev Sahipleri, 57
|
|
Aforoz Ne Demektir |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aforoz Ne Demektirpaylasım ıcın tesekkurler emek vermıssın ama karısık olmus tam okunmuyor baslıkla konu karısmıs karakterler vr baslıkta bırazdaha dıkkat |
|
Aforoz Ne Demektir |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aforoz Ne DemektirAlıntı: NISA3432 Nickli Üyeden Alıntı paylasım ıcın tesekkurler emek vermıssın ama karısık olmus tam okunmuyor baslıkla konu karısmıs karakterler vr baslıkta bırazdaha dıkkat uyarın için tsk ederim düzenliyorum |
|
Aforoz Ne Demektir |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aforoz Ne Demektirben tesekkur ederım ![]() bu sekılde daha ıyıye gıdecegıne daha yararlı olacgına ınanıyorum emegıne saglıkkkk )
|
|
|
|