Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Sözlük Ağı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamı, manası, pindoli

Pindoli Nedir Anlamı Manası

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pindoli nedir anlamı manası

pindoli kelimesini sözlük'te bulamadım, araştırmalarıma göre bu kelime
aşağıdaki şekillerde açıklayıcı ima edilmiştir;

pindoli mutluluk anahtarı

bursa merkezli büyük bir firma'nın markasının adıydı hatta sloganları ''türkiye'nin mutluluk anahtarı'' şeklindeydi, birde pindoli adında sanal magazaları ( e-ticaret), değişik bir kaç sektörde adları geçiyor, geleceğin koç'u sabancı'sı olabilecek şirket, sıradan alışılmış şeylerin dışında bir profesyonellik adına butun fedakarlıgı yapan isim, adının hakkını verecek gibi gorunuyor, pindoli ''mutluluk anahtarı''

mutluluk anahtarı

güven veriyor, zorla mutlu ediyorlar insanları

asıl adı pindoli, birçok sektörde faal olarak hizmet veriyorlar, birkaç internet siteleri var sanıyorum, pindolicom, pindoligayrimenkulcom, gelecekte adı çok konuşulacağa benziyor

türkiye'nin en iyi, en buyuk, işini özenle yapan, müşterisini mutlu edebilmek için her turlu fedakarlıktan kacınmayan, alışılagelmiş şeylerin dışında hizmet veren emlak- gayrimenkul firması, sanıyorum bursa merkezli

pindoli'nin anlamı: mutluluk anahtarı

başarı için değişimi şart olduğunan inanan sürekli kendini yenileyen, değişik bir kaç sektörde hizmet veren, güzel bir firma, güven veriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

pindoli kelimesini sözlük'te bulamadım, araştırmalarıma göre bu kelime aşağıdaki şekillerde açıklayıcı ima edilmiştir;

-pindoli mutluluk anahtarı

-bursa merkezli büyük bir firma'nın markasının adıydı hatta sloganları ''türkiye'nin mutluluk anahtarı'' şeklindeydi, birde pindoli adında sanal magazaları ( e-ticaret), değişik bir kaç sektörde adları geçiyor, geleceğin koç'u sabancı'sı olabilecek şirket, sıradan alışılmış şeylerin dışında bir profesyonellik adına butun fedakarlıgı yapan isim, adının hakkını verecek gibi gorunuyor, pindoli ''mutluluk anahtarı''

-anlamı mutluluk anahtarı

-güven veriyor, zorla mutlu ediyorlar insanları

-asıl adı pindoli, birçok sektörde faal olarak hizmet veriyorlar, birkaç internet siteleri var sanıyorum, pindolicom, pindoligayrimenkulcom, gelecekte adı çok konuşulacağa benziyor

-türkiye'nin en iyi, en buyuk, işini özenle yapan, müşterisini mutlu edebilmek için her turlu fedakarlıktan kacınmayan, alışılagelmiş şeylerin dışında hizmet veren emlak- gayrimenkul firması, sanıyorum bursa merkezli

-pindoli'nin anlamı: mutluluk anahtarı

-başarı için değişimi şart olduğunan inanan sürekli kendini yenileyen, değişik bir kaç sektörde hizmet veren, güzel bir firma, güven veriyor

-pindolicom ''dolu dolu alışveriş''

-pindoligayrimenkulcom ''Türkiye'nin Mutluluk Anahtarı''

-bildiğim kadarıyla anlamı mutluluğun anahtarı ya da mutluluğa giden yol

-pindoli genç bir ceo'nun çok zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla kurduğu buyuk bir emeğin adı, galiba adamın adı, ruhullah meriç onun tek çabası işini en iyi yaparak insanları mutlu etmekmiş

-iyi çalışan, dinamik bir firma, sloganları benı etkilemişti, mutluluk anahtarı süper bişey kendilerine çok yakışıyor

-yakın zamanda birçok alanda dünya'da büyük işler yaparak adından ve ülkesinden bahsettirek genç bir ceo'nun kurduğu şirketin adı pindoli, başarılı buluyorum, kendisini işine adayan ender bir kaç insandan biri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Konu
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

tesekkur ederız
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

muhtelem bir isim nerden buldunuz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

çok güzel bir isim gerçekten kimsenin aklına gelmiyecek bir lakap artı manası pindoliye çok yakışıyor ne güzel bir isim Pindoli Gayrimenkul Türkiyenin Mutluluk Anahtarı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com