![]() |
Pindoli Nedir Anlamı Manası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pindoli Nedir Anlamı ManasıPindoli nedir anlamı manası pindoli kelimesini sözlük'te bulamadım, araştırmalarıma göre bu kelime aşağıdaki şekillerde açıklayıcı ima edilmiştir; pindoli mutluluk anahtarı bursa merkezli büyük bir firma'nın markasının adıydı hatta sloganları ''türkiye'nin mutluluk anahtarı'' şeklindeydi, birde pindoli adında sanal magazaları ( e-ticaret), değişik bir kaç sektörde adları geçiyor, geleceğin koç'u sabancı'sı olabilecek şirket, sıradan alışılmış şeylerin dışında bir profesyonellik adına butun fedakarlıgı yapan isim, adının hakkını verecek gibi gorunuyor, pindoli ''mutluluk anahtarı'' ![]() ![]() mutluluk anahtarı güven veriyor, zorla mutlu ediyorlar insanları asıl adı pindoli, birçok sektörde faal olarak hizmet veriyorlar, birkaç internet siteleri var sanıyorum, pindoli ![]() ![]() türkiye'nin en iyi, en buyuk, işini özenle yapan, müşterisini mutlu edebilmek için her turlu fedakarlıktan kacınmayan, alışılagelmiş şeylerin dışında hizmet veren emlak- gayrimenkul firması, sanıyorum bursa merkezli pindoli'nin anlamı: mutluluk anahtarı başarı için değişimi şart olduğunan inanan sürekli kendini yenileyen, değişik bir kaç sektörde hizmet veren, güzel bir firma, güven veriyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pindoli Nedir Anlamı Manasıpindoli kelimesini sözlük'te bulamadım, araştırmalarıma göre bu kelime aşağıdaki şekillerde açıklayıcı ima edilmiştir; -pindoli mutluluk anahtarı -bursa merkezli büyük bir firma'nın markasının adıydı hatta sloganları ''türkiye'nin mutluluk anahtarı'' şeklindeydi, birde pindoli adında sanal magazaları ( e-ticaret), değişik bir kaç sektörde adları geçiyor, geleceğin koç'u sabancı'sı olabilecek şirket, sıradan alışılmış şeylerin dışında bir profesyonellik adına butun fedakarlıgı yapan isim, adının hakkını verecek gibi gorunuyor, pindoli ''mutluluk anahtarı'' ![]() ![]() -anlamı mutluluk anahtarı -güven veriyor, zorla mutlu ediyorlar insanları -asıl adı pindoli, birçok sektörde faal olarak hizmet veriyorlar, birkaç internet siteleri var sanıyorum, pindoli ![]() ![]() -türkiye'nin en iyi, en buyuk, işini özenle yapan, müşterisini mutlu edebilmek için her turlu fedakarlıktan kacınmayan, alışılagelmiş şeylerin dışında hizmet veren emlak- gayrimenkul firması, sanıyorum bursa merkezli -pindoli'nin anlamı: mutluluk anahtarı -başarı için değişimi şart olduğunan inanan sürekli kendini yenileyen, değişik bir kaç sektörde hizmet veren, güzel bir firma, güven veriyor ![]() -pindoli ![]() -pindoligayrimenkul ![]() -bildiğim kadarıyla anlamı mutluluğun anahtarı ya da mutluluğa giden yol -pindoli genç bir ceo'nun çok zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla kurduğu buyuk bir emeğin adı, galiba adamın adı, ruhullah meriç onun tek çabası işini en iyi yaparak insanları mutlu etmekmiş ![]() -iyi çalışan, dinamik bir firma, sloganları benı etkilemişti, mutluluk anahtarı süper bişey kendilerine çok yakışıyor ![]() -yakın zamanda birçok alanda dünya'da büyük işler yaparak adından ve ülkesinden bahsettirek genç bir ceo'nun kurduğu şirketin adı pindoli, başarılı buluyorum, kendisini işine adayan ender bir kaç insandan biri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pindoli Nedir Anlamı Manasıtesekkur ederız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pindoli Nedir Anlamı Manasımuhtelem bir isim nerden buldunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pindoli Nedir Anlamı Manasıçok güzel bir isim gerçekten kimsenin aklına gelmiyecek bir lakap artı manası pindoliye çok yakışıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|