Trunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat Ücretsiz İndir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Trunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat Ücretsiz İndirTrunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat 2 0Boyut : 1 08 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Trunçgil Teknoloji ![]() Tanıtım: Trunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat 2, Trunçgil Teknoloji firması tarafından geliştirilen ücretsiz 32 Bit Windows sürümüdür Sözcük kapasitesi geniş, kullanımı kolay ve estetik ara yüzü ile şimdiye kadar üretilen diğer lügat programlarına iyi bir alternatif olabilecek düzeydedir Özellikler: 1 Windowsun bütün sürümlerinde kolayca kurulabilme2 Şapkalı karakter butonları3 Sözcük tamamlama özelliği olan arama kutusu4 Düşük sistem özelliklerinde bile bilgisayarı ağırlaştırmadan kolayca arama yapabilme5 Sadece klavye kısa yolları kullanılarak rahat bir şekilde kullanılabilme6 Düşük RAM kullanımıTrunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat 2 0
|
|
Trunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat Ücretsiz İndir |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Trunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat Ücretsiz İndirTrunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat 3 0Boyut : 1 52 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Trunçgil Teknoloji Yeni Sürümdeki Değişiklikler: Daha ergonomik kullanım için geliştirilen kullanıcı arayüzü ve arama kutusu Kopyalanabilir açıklama bölümü Trunçgil Osmanlıca Türkçe Lügat 3 0
|
|
|
|