![]() |
Nefret Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Nefret SözleriNefret Sözleri ♥ Sana olan sevgim saygim var oldukca sen sevmesende unutmak istemesende inkar etsende Aci cekmeye mahkumsun! ♥ Cok özür diliyorum ellerini tuttugum icin, cok özür diliyorum gözlerine baktigim icin, cok özür diliyorum seni insan yerine koyup sevdigim icin ![]() ![]() ![]() ♥ Hani insan aglamak ister de, gözlerinden yas akmaz! Hani insan gülmek ister, yürekten gülmez! Hani insan birini bekler, o hic gelmez! Iste o zaman ölmek ister, ECEL GELMEZ! ♥ Nefrete sevgiden daha cok güveniyorum cünkü nefretin sahtesi olmaz! ♥ Seninle sonra eren askimiza hicte üzülüp aglamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Yazik oldu bütün emeklerime degermiydi senin gibi KALPSIZE ![]() ![]() ![]() ♥ Sen beni öyle bir hale getirdinki dostarim bile bana güldü ![]() ![]() ![]() ♥ Al hadi hanceri eline vur hadi sirtima acima gülüm nasil olsa Kahpelik son moda!!! ♥ Hatirlasana o eski yillari seni ne cok sevdigimi o zamanlar istemezdin cünkü baskasini severdin simdi ne oldu yalvariyorsun diz cöküyorsun ama baska kapiya sana verecek bir askim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Duydum ki baskasini bulmussun hayirli olsun! Onu seviyorum demissin ne güzel! Beni aldattigini söylemissin ne cikar! Sen aldatildin gülüm naber? ♥ 3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen kendini 10 kurusluk hissedermis ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ insanlar vardir sevgiye layiktir! Insanlar vardir sevginin en yücesini versende assaliktir ![]() ![]() ![]() ♥ Dudaklarimdan düsüremedigim bir sigara gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Allah sana öyle bir ceza versinki benim seni sevdigim gibi sende bir baskasini sev ve o bir baskasi seni sevdigim kadar nefret etsin ![]() ![]() ♥ Düsman kelimesinin anlamini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Beni aradigin gün gözlerin yasla dolsun bensiz gecen günlerin haram olsun ![]() ![]() ♥ Laf sokmaya kalkma kapak olursun, ugrasma etiket olursun, yavsama köpek olursun insan ol belki yanimda yer bulursun! ♥ Aya baktim seni gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Kimseye oldugundan fazla güvenme beyaz gülün bile gölgesi SIYAHTIR!!! ♥ Ben ki senin icin dünyalari yakacaktim ![]() ♥ Senden nefret ediyorum, beni ve benimle ilgili hersiyi gecmisi anilari bir kalemde silebilirsin ![]()
![]() |
|