Client For Google Translate Masaüstü Programı İndir |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Client For Google Translate Masaüstü Programı İndirClient for Google Translate 47430 Boyut : 233 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Tanıtıma bakınız Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexey Iljin Tanıtım: Google Çeviri hizmetini sözlük ve cümle çeviri aracı olarak masaüstünüze getiren ve kişiselleştirilebilen başarılı bir sözlük ve çeviri programıdır Babylon sözlük programında olduğu gibi harici bir programda (Internet tarayıcı, Office belgeleri vb) seçilen kelime veya metni çeviri özelliği programın güzel özelliklerinden birisidir (Bu özellik ücretsiz sürümde sadece 30 gün boyunca kullanılmaktadır 30 gün sonunda bu özellik haricinde, programın diğer özelliklerini kısıtlama olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz) Özellikleri: 50'den fazla dilde çeviri imkanı Harici programlardan kelime veya cümle seçerek çeviri yapma (30 gün boyunca kullanılabilir) Wikipedia ansiklopedi sitesinde seçilen dilde arama yapma Dönüştürülecek dilleri seçebilme veya otomatik olarak ayarlama Kısayol tuşlarını değiştirebilme Araç çubuğu renklerini değiştirebilme Proksi desteği Otomatik bağlantı kontrol süresini ayarlama Web araması yapabilme (Google, bing, yahoo ve yandex) Yazıtiplerini ayarlama Manuel olarak kelime veya metin girişi yaparak çeviri imkanı Açık olan uygulamaları algılama ve program ile çeviri hizmetini açıp, kapatabilme Client for Google Translate 47430 |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Client For Google Translate Masaüstü Programı İndirClient for Google Translate Portable 47430 Yeni Sürüm Boyut : 164 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Tanıtımdaki nota bakınız Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexey Iljin Client for Google Translate Portable 47430 |
11-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Client For Google Translate Masaüstü Programı İndirClient for Google Translate 47435 Yeni Versiyon Kapladığı Alan : 233 Megabayt Kullanım Hakkı : Ücretsiz (Freeware Bedava) Hacir : Tanıtıma bakınız Lisan : Ing İşletim Platformu : Windows (bütünü) Üretici Şirket : Alexey Iljin Client for Google Translate 47435 |
11-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Client For Google Translate Masaüstü Programı İndirClient for Google Translate 50515 Boyut : 167 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Tanıtıma bakınız Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexey Iljin Client for Google Translate 50515 |
11-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Client For Google Translate Masaüstü Programı İndirGüzel olmuş harika |
|