Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulyeli, kebabı, tas, taze

Taze Fasulyeli Tas Kebabı

Eski 04-28-2010   #1
Şengül Şirin
Icon7

Taze Fasulyeli Tas Kebabı



Taze Fasulyeli Tas Kebabı 4 kişilik

Malzeme:
200 gram kuş başı et
500 gram taze fasulye
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
10-12 adet arpacık soğan
10-12 adet kiraz domates
150 gram mantar
2 çorba kaşığı sıvı yağ


Tarifi
Kuşbaşı eti karabiber ve tuzla ovun Biberleri yıkayıp halka şeklinde doğrayın Fasulyeleri ayıklayıp temizledikten sonra 3’e bölün Mantarları yıkayıp iyice kuruladıktan sonra küp şeklinde doğrayın Malzemeyi bir kaba alın İçine kiraz domatesleri ve kabukları soyulmuş arpacık soğanları ekleyip sıvı yağ ile harmanlayın Malzemeyi ısıya dayanıklı küçük kaselere eşit bir şekilde bölüştürün Kaseleri tencereye ters şekilde yerleştirip kasenin yarısına gelecek kadar su ekleyin Tencerenin kapağını kapayın Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin Sıcak servis yapın
Aklınızda Bulunsun: Ağırlık olması amacıyla kasenin üstüne içi su dolu bir bardak yerleştirebilirsiniz

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.