Gravyer Pane |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Gravyer Pane8 kişilik Malzeme: 400 gr gravyer peyniri 1 adet yumurta 1 çay bardağı galeta unu 1 çorba kaşığı hardal Kızartmak İçin : Yeteri kadar ayçiçek yağı Tarifi Gravyer peynirini küçük dikdörtgenler olacak şekilde sekiz eşit parçaya bölün Bir kasenin içine yumurtayı kırıp iyice çırpın Düz bir tabağa galeta ununu alın Peynirlerin her iki tarafına hardal sürüp yumurtaya batırın Galeta ununa buladıktan rengi değişinceye kadar kızartın Maydanoz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|