![]() |
Bu Gece Yine Hüzün Var ve Sen Varsın Aklımda |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Bu Gece Yine Hüzün Var ve Sen Varsın Aklımda![]() bu gece yine hüzün var ![]() ![]() ![]() sen varsın aklımda ![]() ![]() ![]() beni "sen" de bırakıp gitmeye ne hakkın vardı bilmem ki !!! bilsem neydi bu kadar bağlanışımda ki sebep sana bilsem çözebilsem ne gözünün rengi ne saçının şekli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzellikleri aramıyorum hayatımda artık herşey "sen" de "sen" inle güzel ağlamak da gülmek de ![]() ![]() ![]() söylesem sevdiğimi haykırsam yüzüne içimde tüm eksik kalmış cümleleri seninle tamamlasam düştüğümde sen kaldırsan beni ayağa mutluluklarımı yalnız seninle paylaşsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öyle bir hale geldi ki yaşamak ; gözlerimi sever oldum sana bakabildiğim için ellerimi sever oldum senin ellerine dokunabildiğim için ve yüreğimi sevdim içinde "sen" olduğu için "sen" imkansızım olsanda ben yüreğimde "sen"inleyim ![]() ![]() ![]() yanımda ya da uzağımda gönlüm kalbim ruhum hep "sen"inle dolu sesin her an kulaklarımda adımı söylemen aklımda ben "sen" deyim "sen" benden çok uzakta ![]() ![]() ![]() gelmesende duymasanda bilmesende hisset bunları sevdiğim ![]() ![]() ![]() bendeki "sen" ile yaşamak yaşarken ölmek ne demekmiş ben öğrendim ![]() ![]() ![]()
|