Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, survivorda, sürpriz

Survivor'da Sürpriz Aşk

Eski 04-21-2010   #1
Şengül Şirin
icon110

Survivor'da Sürpriz Aşk

Survivor'da sürpriz aşk

İlk bölümü geçtiğimiz cumartesi akşamı ekranlara gelen ve 'Var mısın Yok musun'un sevilen isimlerinin yarıştığı 'Survivor Kızlar-Erkekler' yarışmasına, yarışmacıların performanslarından çok sürpriz bir aşk damgasını vurdu

Eleme heyecanının da yaşandığı gecede, program sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmacılara tek tek fikirlerini sordu Sıra Furkan'a geldiğinde ise Ilıcalı'nın 'Furkan sence kim bu yarışmada kalmalı' sorusu karşısında aldığı cevap ekran başındaki izleyicileri şoke etti

Hürriyet'ten alınan habere göre, Furkan, 'Bence ben bu yarışmada olduğum sürece Berke de bu yarışmada olmalı İkimiz de bu heyecanı yaşamalıyız Eğer o giderse benim burada durmamın anlamı olmaz Çünkü ben o adaya yarışmak için değil, sadece Berke'yi görmek için gidiyorum' dedi İki isim arasındaki sürpriz aşk böylece ortaya çıkmış oldu

Var mısın Yok musun yarışmasında uzun süre birlikte yarışan ikiliden Furkan 100 bin TL, Berke ise 91 TL'lik para ödülü kazanmıştı
cumhuriyet

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com