![]() |
Astım Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astım Hastalığında Yeni Tedavi YöntemiAstım hastalığında yeni tedavi yöntemi İngiltere, son yılların yaygın hastalığı astımın tedavisinde yeni bir yöntem geliştirdi ![]() ![]() ![]() Her geçen gün tüm dünyada daha yaygın bir hastalık haline gelen astımdan muzdarip olanlar için iyi haber İngiltere'den geldi ![]() Özellikle Manchester ve Glasgow kentlerindeki doktorların hastalığın tedavisinde kullanmaya başladıkları yöntemin adı "bronş termoplastisi" ![]() Ameliyat oldukça karmaşık ![]() ![]() ![]() ![]() Isınma sonucu yayılan radyoaktif dalgalar, solunum yolunu tıkayan dokuları yakıyor ![]() ![]() ÇOCUKLARA VE YAŞLI HASTALARA ÖNERİLMİYOR Yöntem, astım tedavisinde başvurulan ilk ilaç dışı tedavi ![]() ![]() Öncelikli olarak ilaçlara rağmen ağır kriz geçiren hastaların ameliyat edilebileceğini belirten doktor, çocuklarla yaşı ilerlemiş hastalara bu yöntemi tavsiye etmiyor ![]() "Astım İçin Küresel İnisiyatif Grubu"nun 2010 tahminlerine göre dünyada yaklaşık 300 milyon astım hastası bulunuyor ![]() |
![]() |
![]() |
|