Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akışına, eden, kan, madde, yardım

Kan Akışına Yardım Eden Madde

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kan Akışına Yardım Eden Madde

Kan akışına yardım eden madde

Sodyum nitrit kan akışına yardım ediyor

Birçok alanda kullanılan kimyasal bileşen sodyum nitritin, damar hastalıklarının zarar verdiği dokularda kan akışını onarmaya yardımcı olabileceği bildirildi Amerika'nın Louisiana Üniversitesi'nden Christopher Kevil ve ekibi, fareler üzerinde yaptıkları bir araştırmada; gıda maddelerinde koruyucu, renk ve lezzet verici olarak kullanılan sodyum nitritin yeni damarların oluşumunu sağlayabildiğini belirtti Kalp, damar veya şeker hastalıklarının klasik sonuçlarından biri olan iskemi ise; dokuları ve diğer temel yaşam unsurlarını oksijensiz bırakarak, kol ve bacaklarda kan akışının durmasına veya azalmasına neden oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com