![]() |
Susma Sustukça... |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Susma Sustukça...“Ailem çiftçiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayım Ankara’da toplum polisiydi, sınava gir dedi, Polis Koleji’ni kazandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hiç tanımadığı adaletli bir emniyet mensubu sayesinde polis olan bu gariban çocuk kim? * Az sabır ![]() ![]() ![]() * “Akademi’de çok kaliteli hocalarla eğitildik; Hukuk Fakültesi’nden, Siyasal’dan profesörler geliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sağ olsun ![]() * Bu sözlerin sahibi, Ankara’da, Ordu’da, Erzurum’da, Hakkâri’de, Batman’da, Denizli’de görev yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * İyi de kim? Az daha devam ![]() ![]() ![]() * “Terörün sağcısı solcusu olmaz ![]() ![]() * “İBDA-C’yle Hizbullah’la karşılaştığımızda şaşırdık ![]() ![]() ![]() ![]() Doğu’da yeşerip, Batı’ya ilerlediler ![]() ![]() ![]() * Gaffar Okkan adı geçince, gözleri doluyor ![]() ![]() ![]() ![]() * “Sorunun sosyolojik boyutu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * “Doğal gelişime izin verirsek, her şeyin hallolacağını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() parlak görüyorum ![]() * Evet ![]() ![]() ![]() * Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ![]() ![]() ![]() ![]() * Yukarıdaki sözlerini, 2005 yılında, Polis Bilimleri Dergisi için yapılan “Türkiye’de Terör Üzerine Sözlü Tarih Çalışması”ndan aldım ![]() * Tanımam etmem ![]() ![]() ![]() * Bu polisi yediler ![]() * Köyden çıkan, namuslu polisler tarafından elinden tutulan, devleti baba bilen, hayatının tamamını kelle koltukta yaşayan, evlatlarına haram lokma yedirmeyen ![]() ![]() ![]() ![]() * Söyledik ![]() ![]() ![]() Böyle bu işler ![]() Gazeteci, prof, sendikacı, hukukçu, işadamı, asker ![]() ![]() ![]() Sıra namuslu polise geldi ![]() YILMAZ ÖZDİL |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Susma Sustukça... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Susma Sustukça...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Susma Sustukça... |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Susma Sustukça...her zamanki gibi Yılmaz Özdil farkı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|