![]() |
Çok Bıkarsan Hayattan Bir Mezarlığa Git. Ölüler Iyi Bilir; Yaşamak Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Çok Bıkarsan Hayattan Bir Mezarlığa Git. Ölüler Iyi Bilir; Yaşamak Güzeldir...![]() Seninle süslenmiş sokaklar ağlıyordu… Bir mum gibi eriyordum… Kalbimi gömdüm toprağa… Geriye bir hiç kalsa da benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarlara gömdüm yalnızlığımı hüzün akşamlarında ![]() ![]() Bir avuç mutluluktu seni bana getiren sadece… Verme istemem ![]() ![]() Gönlümde akşamları karşılıyorum bugün… Ahlarımı yazıyorum olmadığın her yere… Alacağım senden değil ![]() Sevenler günahını bu dünyada yaşarmış ya ![]() Sana değil hayaline akar gözyaşım… Seni arıyorum izleri kaybolmuş yüreğimin sevda çıkmazlarında… Ne zaman ki görürüm seni benim olmadığın beyazlarda ![]() Senle süslenmiş hayallerim bir başka kadında… Yenildim sen çıkmazında vefasız bir aşka… ![]() Beni gittiğin günde bıraktın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşamı bekleyip ![]() ![]() Şimdi sen yoksun ya; Gün doğmadan gideceğim… Görmesinler senden kalan gözyaşımı ![]() ![]() ![]() ![]() Derdimi kimseye söyleyemedim ![]() ![]() ![]() Biz bedel vermişken gurura sevdayı ![]() Gel yeniden saralım sevgimizi ![]() ![]() İnanma sevdiğim ![]() Ben seni ararken yazgımın her bir harfinde ![]() ![]() Gün olur belki kurduğumuz hayaller biter diye ![]() ![]() ![]() Gözlerinin izin vermediğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her akşam ettiğim dualarla okşayıp saçlarını ![]() ![]() ![]() Tanrım ya seni benden alırsa ![]() Öylesine büyüktün ki içimde ![]() ![]() Can gururu sevdaya yokuş koymadıkça ![]() ![]() ![]() Sen seni sevmediğime dair cümleler kurarken içinde ![]() ![]() Gidişin izin vermez gece olunca gözlerime ![]() Sen yüklü acılarımdan azad olurum diye ![]() Her acılarımızda ![]() ![]() Özlemek kolay ![]() ![]() Aşkınla beni kendimden çaldığın gün ![]() ![]() ![]() Kanatmam açtığın yaraları ![]() Gelmediğin her gece ruhumu siper etmişken sevdana… Sende sönerken gündüzlerim ![]() Ellerini bıraktığım gün ![]() Bir daha hiç gitmemek için gelmediğinde ![]() ![]() ![]() Dokunacak kadar yakın ama bir o kadar da uzaktayken ![]() Sen sansam da çaresiz her kapı sesini ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm eşyalarını toplasan da yüreğinin ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğinde beni de götürdüğünü bilsem de hoşça kal diyemem… Bir tek ölüm kalsa bile ayrılığa benzeyen ![]() ![]() ![]() ![]() Eskimiş ayrılıklar satıp ![]() ![]() Sensiz aç bir sabahın hasret dolu tenhasında satamadım elimde kalan ayrılıkları… Hasretinle bedenimi sarmıştın ya ![]() ![]() ![]() Bil ki istesem de kalmaz ![]() ![]()
|