![]() |
'Keşke'..lerdeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() 'Keşke'..lerdeyim![]() Sen kendi şehrinde bensizliği yaşarken Bende yağmurlarında ıslanıyorum yalnızlığımın Geceler boyu düşlerimde ![]() ![]() Bin kez sana geliyor ![]() ![]() Bin kez sessizliğe dönüyorum Seninle seni yaşamak varken ![]() ![]() Yokluğunu yaşıyorum çaresiz Kahretsin ![]() ![]() "Keşkeler" yasak bize "Ama lar" yasak ![]() ![]() Öyle çok " keşke" lerim var ki ![]() ![]() sanki söyleyecek öyle çok"ama"larım var ki ![]() ![]() arkasına sığındığım dilimin ucuna gelipte ![]() ![]() ![]() Bir gün gelecek yeşereceğim gönül bahçende Her gün bir çiçek olup ![]() ![]() Her gün ayrı ayrı bir renge bürüneceğim İşte o zaman söyleyeceğim sana Dilimin ucuna düşenleri Şimdi ![]() ![]() sensizliğimin uçurumunlardayım Uzaklığın denizlerinde boğulmaktayım Girdaplarındayım yalnızlığımın Yokluğun kaygı ![]() ![]() "Keşke" ![]() ![]() ![]() "Ama" ![]() ![]() Yüreğimin seninle olduğu yerdeyim ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 'Keşke'..lerdeyim |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : 'Keşke'..lerdeyimTelafisi olan keşkelerle karşılaşabilmek ümidiyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 'Keşke'..lerdeyimTeşekkürler Sevgili [KAPLAN] Okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : 'Keşke'..lerdeyimKaybettiklerimizin ardından üzülüyoruz ve üzüldüğümüzle kalıyoruz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : 'Keşke'..lerdeyimyüreğinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|