![]() |
Meme Kanseri Eğitim Kursu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meme Kanseri Eğitim KursuMeme Kanseri Eğitim Kursu Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi ile Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği ''4 ![]() ![]() ![]() Düzenlenen eğitim çalışmasına Manisa'nın yanı sıra Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, İzmir, Muğla ve Uşak illerinden genel cerrahi, patoloji, radyoloji ve onkoloji uzmanı hekimler ile Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) personeli katıldı ![]() Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu (MHDF) Genel Sekreteri Dr ![]() ![]() Dr ![]() ![]() ULUSLARARASI STANDARTLARDA KANSER TARAMASI YAPILIYOR Bir KETEM'in kuruluş maliyetinin 2009 yılı fiyatlarıyla 308 bin lira olduğu bilgisini veren Olcayto, şunları söyledi: ''KETEM'lerde muayene ve kanser taramaları ücretsizdir ![]() ![]() ![]() ![]() Toplantıda daha sonra ''İlk Karşılama ve Tanıya Giriş'', ''Meme Muayenesi ve Tanıya Gidiş'', ''Türkiye'de Meme Kanseri'', ''Fibrokistik Meme Değişiklikleri mastalji'' konularında düzenlenen oturumlarla katılımcılara eğitim verildi ![]() |
![]() |
![]() |
|