Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kanseri, kızda, meme, teşhisi, yaşında

10 Yaşında Kızda Meme Kanseri Teşhisi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ABD'de 10 yaşındaki bir kız çocuğuna meme kanseri teşhisi koyuldu

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberinde, ülkedeki en genç meme kanseri hastası olduğu sanılan Californialı Hannah Powell-Auslam'ın sol memesine mastektomi yapıldığı, ancak kanserin, lenf bezine sıçraması nedeniyle bir ameliyat daha geçireceği belirtildi

Sol memesinde kaşıntı şikayeti olan Hannah'ya meme kanseri teşhisinin geçen ay koyulduğu, annesinin memede bir yumru fark ederek kızını doktora götürdüğü, alınan örneğe yapılan testlerin, kızın, yetişkinlerde görülen bir meme kanseri türüne yakalandığını gösterdiği kaydedildi
Hannah'ya mastektominin La Miranda'daki doktorlar tarafından 7 Mayısta yapıldığı, tümörü fark eden doktorların ilk etapta küçük kızın meme kanseri olduğundan şüphelenmediği bildirildi

Hannah Powell-Auslam, yaptığı açıklamada, hastalığını öğrendiğinde sürekli ağladığını belirterek, "Daha 10 yaşındayım Kanserin ne olduğunu bile bilmiyordum Anneme normal bir çocuk olmak istediğimi söyledim Okula geri dönmek, oyun oynamak ve arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum" dedi
Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com