![]() |
Sözleşmeli Öğretmenlere Kadro Müjdesi. |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Sözleşmeli Öğretmenlere Kadro Müjdesi.SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE KADRO MÜJDESİ! ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, sözleşmeli öğretmenlerin tamamının 1 yıl içerisinde kadroya geçirilmesi çalışmasının olmadığını belirterek, 'Fakat sözleşmeli öğretmenlerin, kademeli olarak, çalışma süreleri göz önüne alınarak kadroya geçirilmesi çalışmaları tamamlandı' dedi ![]() 09 Nisan 2010 Cuma 00:54 TBMM - Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, sözleşmeli öğretmenlerin tamamının 1 yıl içerisinde kadroya geçirilmesi çalışmasının olmadığını belirterek, 'Fakat sözleşmeli öğretmenlerin, kademeli olarak, çalışma süreleri göz önüne alınarak kadroya geçirilmesi çalışmaları tamamlandı' dedi ![]() Çubukçu, TBMM Genel Kurulunda, İstanbul'a 3, Samsun'a 1 yeni vakıf üniversitesinin kurulmasını öngören kanun tasarısının görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı
![]() Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesine yönelik sorularla sık sık karşılaştığını ifade eden Çubukçu, sözleşmeli öğretmenlerin, tamamının 1 yıl veya çok kısa süre içerisinde kadroya geçirilmesi çalışmasının olmadığını bildirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Vakıf üniversitelerinin, yüksek öğreniminin alternatifi değil, parçası olduğunu belirten Bakan Çubukçu, vakıf üniversitelerinin yüksek öğrenime katkısının inkar edilemeyeceğini kaydetti ![]() Çubukçu, 13 vakıf üniversitesinin daha kurulmak üzere beklediğini bildirdi ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|