![]() |
Kızlık Zarı Ve Hamilelik Riski |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik RiskiKızlık zarı ve hamilelik riski Hamilelik riski az da olsa var! Kızlık zarı delinmemiş bir kızın hamile kalma ihtimali var mıdır? Vajinasının içerisine değil de, üzerine boşalmak bir sorun yaratır mı? H ![]() ![]() Kızlık zarı zaten doğuştan deliktir ve bu delikten adet kanı akar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik Riskimerhaba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik RiskiMerhaba, Ben 22 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size olan sorum ise , hasar ne manada olur ki ? Zedelendiğinden mi bahsetmiş ? O kısmı açıklamasına rağmen hâlâ anlamış değilim ![]() Şimdiden teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik Riskicevaap alabilir miyim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik RiskiEvet zedelendiğinden bahsetmiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik RiskiZedelenme diye birşey var mı :S ben yok diye biliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik RiskiKızlık zarı zedelenmesi nasıl olur? Kızlık zarı toplumda yaygın olarak bakirelik işareti olarak bilinir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlık zarının cinsel ilişki esnasında bozulması şöyle olmaktadır: Kızlık zarı, normal boyuttaki erkeğin cinsel organının zarı zorlaması sonucunda, zarın çentik kısmında 1 veya 2 yerden, vajen duvarının dibine kadar yırtılır ![]() ![]() Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır? Kızlık zarının bozulduğu Uzman hekimler tarafında kolayca anlaşılır ve belgelenebilir ![]() Bozulmuş Kızlık Zarı Tekrar Dikilebilirmi ? Kızlık zarının kanlanması çok az miktarda olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik Riskiİyi de siz tam anlamıyla bozulmasından bahsetmişsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik RiskiBen doktor değilim ya sadece uzman görüşlerini paylaşıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik Riskimerhabalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Ve Hamilelik Riskimerhaba ben hiç ilişkiye girmedim ama havluyla sürtünerek mastürbasyon yaptım adetliydim kan oldu havlu acaba kızlık zarıma bişey olmuşmudur |
![]() |
![]() |
|