Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, gitmesi, isteğimin, normal

Cinsel İsteğimin Gitmesi Normal Mi?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel İsteğimin Gitmesi Normal Mi?

Cinsel isteğimin gitmesi normal mi?

Ben, 28 yaşında bir erkeğim Eskiden haftada üç kez mastürbasyon yapardım ama 50 günden bu yana haftada bir kere isteksizce yapıyorum Normal mi? FY/İzmir

Erkekler cinselliği abartıyor!
Özellikle erkekler, cinselliği çok kafaya takıyor ve en ufak bir sıkıntı olduğunda da onu fazla büyütüp, hayatlarının en önemli sorunu haline getirebiliyor Cinsel hayat, her zaman aynı düzeyde gitmeyebilir Kişinin cinsel isteği zaman zaman azalıp artabilir Bu psikolojik nedenlere; strese, sıkıntıya, işle ilgili sorunlara, partnerle olan anlaşmazlıklara, kullanılan ilaçlara bağlı olarak değişebilir Endişelendikçe sorununuz da büyüyecektir Rahat olun! Çünkü bu, geçici bir durumdur Her insan zaman zaman isteksizlik yaşayabilir

HORMON TESTİ YAPTIRIN
Ayrıca anladığım kadarıyla cinsel deneyiminiz yok, belki de cinselliği artık bir partnerle yaşama isteği de bu duruma yol açmış olabilir İçinizin rahat etmesi için öncelikle hormon testi yaptırmanızı öneririm Eğer hormonsal bir sorun yoksa psikolojik sorun var demektir O zaman da bir cinsel terapistten yardım alabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com