Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iltihap, menideki, nedeni

Menideki İltihap Nedeni Nedir

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Menideki İltihap Nedeni Nedir

İltihabın nedeni prostat olabilir

42 yaşında evli bir erkeğim 6 ay öncesine kadar cinsel hayatım iyiydi Ama şu ara ereksiyon sorunu yaşıyorum Menide iltihap da oluyor Neden olabilir? CN/İstanbul

Erkeklerde cinsel uyarılma sonucu oluşan en önemli fizyolojik değişiklik; penisin sertleşmesidir Zaman zaman stres, heyecan, performans baskısı, kullanılan birtakım ilaçlar ya da bazı hastalıklar nedeniyle sertleşme sorunu yaşanabilir Ama sizin sertleşme problemlerinize eşlik eden şikayetleriniz göz önüne alınınca; geçirmekte olduğunuz bir hastalığa bağlı bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum Meniden kan gelmesi, iltihaplı akıntılar; enfeksiyon ya da prostat ile ilgili sorunlarınızın olabileceğini düşündürmekte

ÜÇ AY SÜRERSE DİKKAT
Size önerim ihmal etmeden bir üroloji uzmanına muayene olmanız ve onun tedavisi yönünde hareket etmeniz Akıntı, kanama ve idrar sorununuz ortadan kalktığı halde ereksiyonla ilgili sorunlarınız en az 3 ay devam ederse, bir cinsel terapistle çalışmanız fayda sağlayacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com